Oletko haaveillut ”kokonaisen” linnunradan kuvaamisesta/näkemisestä?

Haluatko tutustua paikalliseen kulttuuriin, käydä museoissa ja markkinoilla?

Nyt Sinulla on siihen ainutlaatuinen tilaisuus!

Järjestän valokuvausmatkan eksoottiseen Marokkoon, sen vuoristoihin ja Saharan autiomaahan hiekkadyynien keskelle. Matkareitti on Marrakech-Merzouga-Fes.

Mikä hienointa, niin matkalle voit osallistua vaikket omistaisi kameraa, sillä matkalla voit valita erilaisia oheisohjelmia kuvaamisen sijaan. Pysähdymme halutessamme kuvaamaan ja ihailemaan sykähdyttäviä maisemia. Oppaamme tietävät parhaimmat paikat, joihin ei turistit yleensä eksy, eikä niihin pääse linja-autoilla vaan ainoastaan nelivetoautoilla, joita käytämme koko retken ajan.

Meillä on upea tilaisuus päästä tutustumaan maisemiin paikallisen toimijan, Morocco Planetin kanssa, joka on sertifioitu ja erittäin kokenut matkojen järjestäjä. Järjestää mm. National Geographicin kuvausreissuja.

Saharassa ei ole valosaastetta, joka haittaisi kuvaamista, eikä pilvetkään ole esteenä.

Jotta näkisimme mahdollisimman paljon linnunradan kiinnostavimmasta osasta, retken ajankohdaksi on valikoitunut 14.6.-21.6.2020, jolloin kuukaan ei ole meitä häiritsemässä. Linnunradan upein osa on esillä n. klo 22-00.

On mahdollista kuvata myös pitkiä timelapseja esim. auringonlaskusta linnunradan esiintuloon asti. Startrailia voit myös kuvata. Mikäli näiden kuvaaminen ei ole sinulle ennestään tuttua, niin saat kyllä niihin opastuksen minulta ja muilta kuvaajilta.

Matkaan kuuluu kuljetukset, oppaat, majoitukset hotelleissa/majataloissa sekä aamupalat ja päivälliset. Lennot, lounaat ja juomat ym. on omakustanteisia.

Tarkemman matkasuunnitelman/-ehdot löydät osoitteesta https://www.facebook.com/keijolehtimakiphotography/

Paikkoja on rajoitetusti tarjolla ainutlaatuiselle reissulle. Varaa omasi nopeasti!  

Ilmoittautumiset (ei vielä sitova) keijo@keijolehtimaki.fi osoitteeseen ja voit lähettää myös kysymyksiä, jos jokin jäi mieltäsi askarruttamaan.

Tervetuloa ikimuistoiselle reissulle!

Keijo