Kameran takana

 

Olen Keijo Lehtimäki ja muutin Espoosta Kuusamon upeisiin maisemiin syksyllä 2019.

Valokuvausta olen harrastanut vuodesta 2016 alkaen, jonka jälkeen olen käynyt erilaisia kursseja mm. kuvankäsittelyyn ja maisemavalokuvaukseen liittyen. Muutettuani Kuusamoon aloitin opiskelun Kuusamo-opiston valokuvauslinjalla, josta valmistuin valokuvaajaksi keväällä 2020.

Kuvatessani haluan saada vangittua kuvaan tunnelman ja hetken. Kuvat kertovat tarinaa ja sitä pyrin tuomaan vahvasti esille kuvieni kautta. Töissäni panostan laatuun asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Lähellä sydäntäni ovat suunnistus sekä luonto. Suunnistuksessa vaaditaan hyvää keskittymiskykyä ja täsmällisyyttä, näitä ominaisuuksia myös valokuvauksessa tarvitaan. Luonto tarjoaa lukemattoman määrän kuvattavaa, erityisesti siellä kiinnostavat eläimet, revontulet ja tähdet. Kuusamossa asuessani olen tutustunut laajasti alueen nähtävyyksiin ja luonnonilmiöihin, joten voin tarjota asiakkailleni unohtumattomia tunnelmia niiden parissa.

Kuusamossa lempipaikkojani ovat Oulangan kansallispuiston kohteet, kuten Kiutaköngäs, Myllykoski sekä Päähkänänkallio, jossa tosin on kiellettyä liikkua 1.5.-12.8. välisenä aikana. Myös Pohjois-Norjan maisemat ovat vieneet sydämeni. Kerran vuoteen yritän päästä käymään Norjassa.

Valokuvaan pääasiassa Kuusamon ja Rukan alueella, tarvittaessa lähden kuvauskeikalle hieman kauemmaksikin. Kuvauskalustoa minulta löytyy kaikkiin kuvaustarpeisiin, myös drone, jolla voi ottaa ilmakuvia.

Jos sinulla on mielessäsi joku idea, jonka haluaisit toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Valokuvaaja Keijo Lehtimäki
keijo@keijolehtimaki.fi
050 406 1089
Kuusamo & Ruka