Kameran takana

 

Olen Keijo Lehtimäki ja olen muuttanut etelästä tänne pohjoiseen syksyllä 2019.

Muutettuani Kuusamoon suoritin vuoden mittaisen Kuusamo-opiston valokuvauslinjan, josta valmistuin keväällä 2020.

Kuvatessani häitä, hautajaisia haluan saada vangittua kuvaan tunnelman ja hetken. Kuvat kertovat tarinaa ja sitä pyrin tuomaan vahvasti esille kuvieni kautta. Töissäni panostan laatuun asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Lähellä sydäntäni ovat suunnistus sekä luonto. Suunnistuksessa vaaditaan hyvää keskittymiskykyä ja täsmällisyyttä, näitä ominaisuuksia myös valokuvauksessa tarvitaan. Luonto tarjoaa lukemattoman määrän kuvattavaa, erityisesti siellä kiinnostavat eläimet, revontulet ja tähdet. Kuusamossa asuessani olen tutustunut laajasti alueen nähtävyyksiin ja luonnonilmiöihin, joten voin tarjota asiakkailleni unohtumattomia tunnelmia niiden parissa.

Kuusamossa lempipaikkojani ovat Oulangan kansallispuiston kohteet, kuten Kiutaköngäs, Myllykoski sekä Päähkänänkallio, jossa tosin on kiellettyä liikkua 1.5.-12.8. välisenä aikana. Myös Pohjois-Norjan maisemat ovat vieneet sydämeni. Vähintään kerran vuoteen yritän päästä käymään Norjassa.

Teen kuvauksia sekä videokuvausta pääasiassa Kuusamon ja Rukan alueella.
Myös muualle Suomeen minut on mahdollista tilata.

Kuvauskalustona minulla on Nikon Z9 ja Nikon Z6ii kamerat ja objektiiveja moneen tarpeeseen. Ilmakuvaukset teen DJI Mavic Pro 2 dronella.

Jos sinulla on mielessäsi joku idea, jonka haluaisit toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Valokuvaaja Keijo Lehtimäki
keijo@keijolehtimaki.fi
050 406 1089
Kuusamo & Ruka